Hvem er vi?

NDI ble etablert i 2012 av Tamer El-Bahri, opprinnelig fra Gaza, som et senter for språkundervisning og kompetanseutvikling for privatpersoner og næringslivet. Tamer El-Bahri har alltid vært glødende opptatt av språk. Selv behersker han fem språk flytende og kan gjøre seg forstått på ytterligere fem – og er i tillegg særdeles engasjert i interkulturell forståelse, integrering, mellommenneskelige relasjoner og kompetanseutvikling, både på bedrifts- og personplan. Han er også utdannet ingeniør, og har en stor lidenskap for dette faget. Med seg har han et knippe dyktige og dedikerte fagfolk innen språkundervisning, kultur- og integreringsarbeid, kompetanseutvikling for privatpersoner samt kompetanseutvikling for næringsliv og teknologibedrifter innen forretningsengelsk, teknisk engelsk og dokumentgenerering, samt oversetting av teknisk dokumentasjon.

Visjon

• NDI skal være en bedrift som fremmer språkundervisning og kompetanseutvikling for privatpersoner og bedrifter.
• Våre tjenester skal også inkludere multikulturell forståelse og integreringsaktiviteter
• Vi skal være en ressurs for næringslivet ved å tilby kurs innen språk og teknisk engelsk
• Vi skal aldri glemme at vi alltid blir målt etter vårt siste avsluttede oppdrag – vi skal alltid gjøre vårt aller beste
• Vi ønsker å være et positivt og produktivt tilsnitt i Kongsberg-regionen – våre oppdrag og aktiviteter skal gjøre Kongsberg enda mer attraktiv.